donderdag 3 november 2011

De Renault Dealer - Nederland

De Renault Dealer. Een opmerkelijk adresje op dit blog. Want voor de gezelligheid ga je hier niet heen. Al kun je hier prima terecht voor koffie uit de automaat met plastic roerstaafje. Een goede reden om dit adres te bezoeken is de (nieuwe) Renault Twingo. Dus deze tip wil ik je niet onthouden.

Een auto kopen is een heel proces. In mijn geval moest de auto zuinig zijn, dus een diesel. Ik rij immers aardig wat kilometers in een jaar. En ik moet er op kunnen vertrouwen dat ik niet ieder moment met panne langs de weg sta. Een bandje verwisselen vind ik al een hele opgave. Ook mijn budget voor een nieuwe auto was beperkt.

Zo gezegd, zo gevonden (met hulp van ervaringsdeskundigen uit mijn omgeving), zo gekocht. De Renault Twingo Collection (XL) was het antwoord. Deze auto is in diesel verkrijgbaar en BPM vrij bij aanschaf. En de auto heeft een Eco2 label, dus tot 2013 betaal je geen wegenbelasting.

Laat je niet misleiden door het schattige uiterlijk. De auto heeft sportieve accenten. En blijkt een waar scheurmonster, hopende Oom Agent niet tegen te komen onderweg.

Kortom, zoek je een nieuwe auto? Tegen deze auto (diesel, BPM vrij, wegenbelastingvrij) kan bijna geen een auto op qua prijs. Dus bespaar jezelf een hoop uitzoekwerk en ga eens langs bij je lokale Renault dealer. En het bakje koffie krijg je vast gratis.

1 opmerking:

  1. Ik heb erin gereden. Wat een lekker bakkie. Hij gaat er met je vandoor.
    Caro

    BeantwoordenVerwijderen