zondag 16 juni 2013

Knappe opknapkasten bij Het Inboedelhuis - Gouda

Op zoek naar een kast als pronkstuk in je huis? Bij Het Inboedelhuis in Gouda halen ze alles voor je uit de kast. Zij zijn gespecialiseerd in het opknappen van kasten. Eiken, mahonie, brocante meubels en oude geloogd grenen meubelen worden in een nieuw jasje gestoken.

Custom made kast
Je kijkt je ogen uit in de ruimte die gevuld is met antieke kasten, kabinetten, buffetkasten, kussenkasten, ladekasten, commodes, ladenkasten en boekenkasten. Zoek de kast die bij je past en geef aan wat je wensen zijn. Wat dacht je van een oude kast in een kek kleurtje of ga je voor een landelijke white wash look? Naast de kleur, kun je ook kiezen voor een ander beslag, knoppen en poten. Of de kast laten vermaken. Zo toveren ze een diepe kast om in een ondiepe kast en worden dichte deuren bijvoorbeeld glazen deuren. Het kan allemaal. Het resultaat: een knappe opgeknapte kast! Ben je zelf een handy(wo)man? Koop dan enkel een kast en leef je er thuis op uit.

Meer meubels
Naast kasten heeft Het Inboedelhuis ook een grote voorraad aan oud grenen en beschilderde meubels, zoals banken, tafels, stoelen, dekenkisten, bolkisten en klaptafels. Deze zijn, net als de kasten en opknapkosten, echt zacht geprijsd. Waar je ook mee thuis komt, een uniek exemplaar is het zeker.

Het Inboedelhuis, Vest 31, Gouda, www.hetinboedelhuis.nl









Copyright beelden: www.tillietip.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten