zondag 23 juni 2013

Lifestylemarkt Swan Market - Rotterdam

De eerste editie van de Swan Market vond plaats in 2010. Toentertijd een kleine lifestylemarkt in leegstaande winkelpanden in Rotterdam. Inmiddels uitgegroeid tot een XXL lifestylemarkt met een groot aanbod aan mode, vintage, accessoires, kunst en vintage items. Voeg hier geweldige food- en coffeestands aan toe en alle ingrediënten voor een heerlijke zondagmiddag zijn aanwezig.

Spotted op de Swan Market
Cactussalade, viswijfkettingen en 3D printing. Elke editie is het een verrassing welke creatieve geesten en (kleine) ondernemers aanwezig zijn bij de Swan Market. Om je een idee te geven van wat je kunt verwachten, een kleine selectie van de standhouders tijdens de editie van zondag 23 juni 2013: Branco Rotterdam, Workshop 3D printen, 58CC, Treasurehunt, Studio Doeke, Elle Aime en Loafers. Een aantal speciale standhouders uitgelicht:

La Nonette Illustration
Manon Bijkerk "geboren met een potlood in mijn hand" maakt kleine, grappige, vrolijke illustraties die een glimlach op je gezicht toveren. Te koop op een postcard, een art print of totebag. Kijk voor meer info op de website van Nonette Illustration of ga direct naar haar online shop. Favoriete illustratie: "My cat beats your cat".

Naked Design
Een ketting met bijvoorbeeld 'stouterd', 'trut', 'pannekoek' of 'loeder' om je nek. Goud of zwartkleurig. Gedurfd en met een knipoog. Check de kettingen in de webshop van Naked Design.

Indie-ish
Bij de webwinkel Indie-ish vind je te gekke (woon)accessoires van verschillende ontwerpers. Van moustache tot meneer Beer en van pompons tot stempels. Neem een kijkje op de website van Indie-Ish.

Old Scuola
Een mobiele pizzabar waar authentieke pizza's met kwalitatieve producten worden bereid in een houtoven. Simpel en Stylish! Vandaag op de Swan Market, de volgende keer bij jou thuis? Meer info op de website van Old Scuola.

Agenda
Zet onderstaande data alvast in je agenda!

Rotterdam
Zondag 21 juli 2013 – Museumpark – Rotterdam
Zaterdag/zondag 28/29 september 2013 – Museumpark – Rotterdam
Zondag 22 december 2013 – Geheime locatie  – Rotterdam

Dordrecht
In de historische binnenstad van Dordrecht vindt op 30 juni de eerste editie plaats van een nieuwe lifestylemarkt: de Pop-Up Market. Deze markt wordt vier keer georganiseerd in 2013, namelijk iedere laatste zondag van de maand van juni t/m september van 12.00 - 17.00 uur in de Vriesestraat.

Meer info
Kijk op de website van Swan Market voor meer informatie over de lifestylemarkt, de agenda, fotogalerij en als je zelf wilt deelnemen aan de Swan Market.


Copyright beelden: www.tillietip.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten