zondag 22 december 2013

Bossche Bed & Breakfast - Den Bosch (NL)

Den Bosch is een stad waar ik graag kom. Gemoedelijk enerzijds, happening anderzijds. Het bruist hier van de gave horecagelegenheden en shoppen kun je hier als de beste. Een minpuntje: een bijzonder hotel heb ik hier nog niet gevonden. Een fijn Bed & Breakfast gelukkig wel: Bossche Bed & Breakfast.

Met zorg en aandacht 
Bossche Bed & Breakfast heeft twee studio's voor gasten en ligt in het centrum van Den Bosch. Het wordt met veel liefde, aandacht en zorg gerund door eigenaresse Constance. Het verblijf ziet er namelijk prachtig verzorgd uit. Wij sliepen in Studio 51. Je hebt een eigen opgang naar de bovenetage. Daar is een slaapkamer, een bescheiden living, een badkamer en een patio. Als 's avonds je hoofd het kussen raakt, ruik je de heerlijk geurende lakens. Om de volgende ochtend verwend te worden met een uitgebreid ontbijt. Verse jus d'orange, een gekookt eitje en lekkere broodjes. Klaar voor een nieuwe start van de dag!

Overnachting boeken
Voor 105,- euro per nacht boek je een studio voor twee personen bij Bossche Bed & Breakfast. Het ontbijt is optioneel en kost 10,- euro per persoon. Op de website vind je meer informatie over de twee verblijven: Studio 49 en Studio 51. Neem daar ook een kijkje voor leuke arrangementen.

Bossche Bed & Breakfast, Orthenstraat 49-51, Den Bosch, www.bosschebedandbreakfast.nl

Slaapkamer

Slaapkamer

Uitgebreid ontbijt

Balkon

Eigenaresse Constance

Geen opmerkingen:

Een reactie posten