dinsdag 20 augustus 2013

Le Plus Petit Festival bij de Vijverschie - Schipluiden

De hele zomer worden we op de beste festivals getrakteerd. Om het zomergevoel vast te houden en het festivalseizoen zo lang mogelijk te laten duren, organiseert de Vijverchie 'Le Plus Petit Festival'.

Klein en fijn festival
Tussen Rotterdam en Delft ligt de Vijverschie, een prachtig gerestaureerde boerenhoeve met dito tuin. Dit is de plek waar je op zaterdag 31 augustus wilt zijn voor Le Plus Petit Festival. Zoals de naam al doet vermoeden; je betaalt hier niet met te duren munten, dixi's kom je niet tegen en je staat niet als sardientjes in een blik naar optredens te kijken. Het is hier klein en oh zo fijn.

Line-up
Je geniet hier van 14.00 tot 01.00 uur van de klanken van Pien Feith, Orlando, Boring Pop, WLDRF, Piñata, Clean Pete en de Rotown Shuffle DJ's. Vanuit je hangmat, al dansend in de schuur of met je blote voeten in het gras. Natuurlijk is er ook heerlijk eten en drinken. Pien's mobiele keuken en de Caterkaravaan zijn namelijk van de partij.

Koop een kaart
Bestel kaarten voor 19,50 euro per persoon via festival@vijverschie.nl. Voor kinderen tot 12 jaar hoef je geen entree te betalen, maar meldt ze wel even aan via het e-mailadres. Meer info? Check www.vijverschie.nl.

De Vijverschie, Schieweg 212, Schipluiden, www.vijverschie.nl



 



Copyright: www.tillietip.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten